Bridge toll payment

Select vehicle type:

Given that taxes in Romania are becoming more and more diversified, on the information market offered by the online environment a new website specializing in direct consumer information has emerged.

respect

RESPECT

Towards employees, customers, suppliers, investors

integritate

INTEGRITY

We behave with honesty and seek to achieve professional and ethical standards as high as possible

responsabilitate

RESPONSIBILITY

We build reliable and responsible relations with all our customers and suppliers, so as to meet their needs and demands

excelenta

EXCELLENCE

Performance and quality through education and permanent professional development, customer satisfaction, innovation, team work.

Taxadepod.ro este noul site de informatii despre tarifele de trecere - suma care se plateste pentru un vehicul in functie de distanta parcursa pe un sector de drum, pod, tunel sau trecatoare de munte, care face parte din reteaua de drumuri nationale din Romania, si de tipul vehiculului - si anume despre peaj/ taxa de pod.

SCALA ASSISTANCE impreuna cu Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (C.N.A.I.R.) pune la dispozitia utilizatorilor de drumuri din Romania cea mai facila modalitate de achitare a tarifelor de trecere - peaj Fetesti.

Tariful pentru taxa de pod Fetesti Cernavoda se stabileste in functie de tipul autovehiculului si de numarul de treceri (1, 2 sau 20). Tarifele de trecere sunt stabilite in Lei, includ TVA si se achita de catre utilizatorii romani in Lei si de catre utilizatorii straini in Lei sau valute convertibile.

1) Pentru vehicule de transport persoane cu cel mult 8 + 1 locuri pe scaune, inclusiv conducatorul auto - autoturisme sau vehicule cu MTMA mai mica sau egala cu 3,5 tone, exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane :

 • - 1 trecere: 13 Lei;
 • - 2 treceri: 26 de Lei;

2) Pentru vehicule de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv conducatorul auto, si maximum 23 de locuri pe scaune, inclusiv conducatorul auto sau vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone si mai mica de 12,0 tone, exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane :

 • - 1 trecere: 47 de Lei;
 • - 2 treceri: 94 de Lei;

3) Pentru vehicule de transport persoane cu mai mult de 23 de locuri pe scaune (inclusiv conducatorul auto) sau vehicule cu MTMA mai mare sau egala cu 12,0 tone si cu maximum 3 axe (inclusiv), exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane :

 • - 1 trecere: 64 de Lei;
 • - 2 treceri: 128 de Lei;
 • - 20 de treceri: 1114 Lei;

4) Pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 12,0 tone si cu minimum 4 axe (inclusiv), exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane :

 • - 1 trecere: 91 de Lei;
 • - 2 treceri: 182 de Lei;
 • - 20 de treceri: 1584 de Lei;

 • 1) Pentru vehicule de transport persoane cu cel mult 8 + 1 locuri pe scaune, inclusiv conducatorul auto - autoturisme sau vehicule cu MTMA mai mica sau egala cu 3,5 tone: intre 130 si 260 de Lei;
 • 2) Pentru vehicule de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv conducatorul auto, si maximum 23 de locuri pe scaune, inclusiv conducatorul auto sau vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone si mai mica de 12,0 tone: intre 470 si 940 de Lei;
 • 3) Pentru vehicule de transport persoane cu mai mult de 23 de locuri pe scaune (inclusiv conducatorul auto) sau vehicule cu MTMA mai mare sau egala cu 12,0 tone si cu maximum 3 axe (inclusiv): intre 640 si 1280 de Lei;
 • 4) Pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 12,0 tone si cu minimum 4 axe (inclusiv): intre 910 si 1820 de Lei.

Poti plati taxa de pod Fetesti Cernavoda online, prin intermediul site-ului taxadepod.ro. In formularul tip calculator din homepage trebuie sa alegi tipul autovehiculului, apoi metoda optima de plata.

In final, bifeaza casuta "Accept termeni si conditii", apoi apasa butonul "Plateste".

Daca ai ales sa platesti taxa de pod Fetesti Cernavoda prin card bancar, peajul va fi emis si trimis pe adresa de e-mail specificata doar dupa primirea confirmarii de plata de la procesatorul de plati online. Daca ai ales sa achiti prin transfer bancar, peajul va fi emis dupa confirmarea creditarii contului companiei noastre cu suma transferata. Poti face acest lucru trimitand copia ordinului de plata prin e-mail la comenzi@taxadepod.ro sau prin fax, la (004)0264.593.707.

Factura fiscala si peajul electronic vor fi transmise exclusiv pe adresa de e-mail. In baza unei solicitari scrise, aceasta poate fi trimisa si acasa sau la birou, prin curier rapid, cu plata la destinatar. Documentele astfel obtinute pot fi tiparite si pastrate impreuna cu documentele autovehiculului.

Citeste mai mult
anouncement

For Public Entity customers please use the account
RO 86 TREZ 2165 069X XX02 0865 Cluj-Napoca Treasury


cnadnr

Site autorizat CNAIR

Call center 0732 773 773

Monday to Friday: 08 : 00 - 17 : 00

except public holidays