SCALA ASSISTANCE beneficiaza de o prezenta multinationala, investeste continuu in dezvoltarea retelei sale de vanzari, retail si corporate, si se preocupa de diversificarea gamei de servicii in acord cu nevoile clientilor sai. 

Activitatea de distributie a taxei de pod a companiei noastre este autorizata de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R. S.A.) prin Contractul 92/32051 din 30.05.2016.

Vanzarea peajului se realizeaza prin urmatoarele canale de vanzari:

  • servicile furnizate de website-ul taxadepod.ro;
  • divizia proprie de vanzari corporate;
  • o gama larga de parteneriate strategice.

 

Principiile de baza ale societatii sunt axate pe realizarea de servicii de calitate la nivelul celor mai mici detalii, pe raspunderea prompta fata de cerintele beneficiarilor, pe asumarea  angajamentelor ferme in privinta livrarii peajului si pe imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite.

Printre clientii nostri se numara firme de renume din domeniul transporturilor, dar si din numeroase alte domenii de activitate. Aceasta dezvoltare a fost posibila datorita modalitatii, strategiei de lucru adoptate si a procedurii de comanda mult eficientizata.

Avand la dispozitie un sistem de management competitiv, bazat pe implicarea intregii echipe, raspundem cu succes exigentelor ridicate ale clientilor nostri si onoram angajamentele asumate intr-o maniera eficienta, transparenta si flexibila.

Politica noastra se axeaza pe concentrarea pe activitatile declarate, pe derularea acestora in spiritul imbunatatirii continue, dezvoltarea unui mod de lucru care sa duca la intampinarea cerintelor clientilor nostri.

Strategia aplicata este strategia anticipativa prin care se determina evolutiile viitoare ale pietei si se adopta decizii strategice corespunzatoare.

Valorile companiei noastre sunt:

  •  RESPECT  - fata de angajati, clienti, furnizori, investitori;
  •  INTEGRITATE - ne comportam cu onestitate si cautam sa atingem standarde profesionale si etice cat mai inalte;
  •  RESPONSABILITATE - construim relatii credibile si responsabile cu toti clientii si furnizorii nostri, astfel incat sa raspundem cerintelor si nevoilor acestora;
  •  EXCELENTA - urmarim in mod constant performanta si calitatea prin: educatie si dezvoltare profesionala permanenta, satisfacerea clientului, inovatie, munca in echipa.

Motto-ul companiei noastre este “Simplifica-ti drumul!” deoarece consideram ca, prin serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri si companiilor cu care colaboram, reusim in mod real sa simplificam procesele legate de achizitionarea si de managementul taxelor de drum.