Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/ vizitarea acestui site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Toate comenzile efectuate prin www.taxadepod.ro se supun contractului oficial legal de distributie de peaj pe care Scala Assistance il detine. Efectuarea oricarui tip de comanda implica acordul implicit si explicit al utilizatorului cu termenii contractului de distributie si se certifica prin semnatura electronica (conform prevederilor Legii nr. 455/2001). Se accepta si cumparatori din alte tari si/sau livrarea catre alte tari. Tarifele taxei de pod includ T.V.A. si livrare gratuita prin e-mail! Nu se percep taxe suplimentare peajului!

ATENTIE!

Conform Legii comertului electronic (Legea 365/2002 cu modificarile aduse prin legea 121/2006) - "Art. 7: Validitatea, efectele juridice si proba contractelor incheiate prin mijloace electronice

  • (1) Contractele incheiate prin mijloace electronice produc toate efectele pe care legea le recunoaste contractelor, atunci cand sunt intrunite conditiile cerute de lege pentru validitatea acestora.
  • (2) Pentru validitatea contractelor incheiate prin mijloace electronice nu este necesar consimtamantul prealabil al partilor asupra utilizarii mijloacelor electronice.
  • (3) Proba incheierii contractelor prin mijloace electronice si a obligatiilor care rezulta din aceste contracte este supusa dispozitiilor dreptului comun in materie de proba si prevederilor Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica. "

 

Prin exceptia mentionata de art. 16 din OUG nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionisti, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, peajul (inregistrarea in format electronic a tarifului de trecere) NU poate fi returnat si nu sunt necesare prevederile speciale privind garantia si service-ul aplicat asupra produsului/ serviciului:

" Art. 16 -   Exceptari de la dreptul de retragere - Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele:

.....

  • c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.”

 

Informatiile furnizate de Utilizatori vor fi stocate de catre SCALA ASSISTANCE in format electronic si nu vor fi livrate catre nicio alta terta parte, decat celor implicate in mod direct in furnizarea serviciilor specifice site-ului www.taxadepod.ro.
Mijloacele tehnice pe care furnizorul de servicii le pune la dispozitie destinatarului pentru identificarea si corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor sunt: e-mail (comenzi @ taxadepod . ro) sau fax: 004.0264.593.707.

Limba in care se poate incheia contractul este numai limba romana.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile pentru care SCALA ASSISTANCE are calitatea de autor / proprietar / administrator.
Contractele se supun reglementarilor emise de catre C.N.A.I.R. S.A. impreuna cu modificarile ulterioare.

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, solutionarea litigiului va fi considerat de competenta instantei judecatoresti.

 

Drepturi de autor

SCALA ASSISTANCE beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale.

Declaram pe propria raspundere ca intreg continutul de pe site-ul Taxadepod.ro este original sau foloseste resurse (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) cu acceptul sursei (ex.: producator, furnizor etc.), fara sa incalce legea copyright-ului. Raportarea cazurilor de incalcare a drepturilor de autor se va face in scris pe adresa de e-mail comenzi@taxadepod.ro

Conditii de utlizare.Garantii

Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, SCALA ASSISTANCE fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune, directe sau indirecte, cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. SCALA ASSISTANCE nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, (incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului etc.), vor fi pedepsite conform legii.

Politica de confidentialitate

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresele de e-mail unor terti, nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

IMPORTANT!
Servicii GRATUITE 100 % online!
Livrare imediata!
CONFIRMARE PRIN E-MAIL !