Cum platesc online taxa de pod Fetesti? | Peaj

Puteti plati taxa de pod Fetesti Cernavoda, online, parcurgand urmatoarele etape:

1. Selectati plata taxei de pod Fetesti Cernavoda, in formularul tip calculator din homepage. Alegeti metoda optima de plata.

2. Introduceti datele dumneavoastra.

Introdceti detaliile de facturare (persoana fizica sau juridica, adresa) detaliile autovehiculului (insemnul de stat, numarul de inmatriculare si seria de sasiu) si detaliile clientului Taxadepod.ro: nume, prenume, numar de telefon si adresa de e-mail.

3. Bifati casuta "Accept termeni si conditii" dupa care apasati "Plateste"

4. Daca ati ales sa platiti prin card credit/debit, BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR, peajul va fi emis si trimis pe adresa de e-mail specificata doar dupa primirea confirmarii de plata de la procesatorul de plati online PayU. Daca ati ales sa achitati prin transfer bancar, peajul online va fi emis dupa confirmarea creditarii contului companiei noastre cu suma transferata. Puteti face acest lucru trimitand copia ordinului de plata prin e-mail, la comenzi @ taxadepod . ro sau prin fax, la (004) 0264 – 593.707.

5. Factura fiscala, impreuna cu peajul electronic vor fi transmise exclusiv pe adresa de e-mail. Optional, le puteti primi acasa sau la serviciu (dar numai daca exista o solicitare scrisa in acest sens) prin curier rapid cu plata la destinatar. Documentele astfel dobandite pot fi imprimate si pastrate la bordul autovehiculului. Legislatia in vigoare nu prevede in mod explicit prezentarea acestor documente in cazul unui control din partea autoritatilor.

Plata prin transfer bancar - ordin de plata sau cash la banca

Pentru comenzile pe care ati ales sa le achitati prin transfer bancar, emiterea peajului se va face doar dupa confirmarea creditarii contului societatii noastre cu suma transferata. Puteti face acest lucru trimitand copia ordinului de plata prin e-mail, la comenzi @ taxadepod . ro sau prin fax, la (004) 0264 – 593.707.

ATENTIE!

Tariful peajului include T.V.A. si livrare gratuita prin e-mail! Nu se percep taxe suplimentare peajului!

Serviciile furnizate de site-ul Roviniete.ro sunt asigurate de:

Scala assistance S.R.L.

 • - sediul central legal in Cluj Napoca, Str. Bucuresti, Nr. 29/13;
 • - inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J12/3206/2005;
 • - Cod Unic de Inregistrare Fiscala: RO 17929585;
 • - Banca: BANCA COMERCIALA ROMANA S.A.;
 • - BANK CODE: RNCB;
 • - Cont IBAN RON: RO29RNCB0106129129460001;

PENTRU CLIENTII INSTITUTII PUBLICE DE STAT, VA RUGAM SA FOLOSITI CONTUL: RO 86 TREZ 2165 069X XX02 0865 TREZORERIA CLUJ-NAPOCA

Plata prin card bancar

Scala Assistance vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale PayU. In acest fel, putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.

Procesarea platilor online prin card este facuta de PayU, iar emiterea peajului si expedierea lui prin e-mail se vor face numai dupa ce se confirma efectuarea platii de catre procesatorul cardurilor. In mod uzual, confirmarea platilor se face in 4-5 minute de la ultimul pas efectuat de catre client online.

Daca ati ales aceasta metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu informatiile cardului. Pentru platile cu carduri de credit/ debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro), este folosit sistemul 3D Secure, elaborat de aceste organizatii, care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate precum al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

3D Secure asigura, in primul rand, ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind introduse direct in sistemele Visa si MasterCard.

In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi online cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit

 • Visa

 • Visa Electron

 • Mastercard

 • Maestro

 • Carduri virtuale Visa sau MasterCard

Folosind ca metoda de plata cardul bancar, comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Daca tranzactia prin card a fost finalizata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea si prin e-mail.

Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc online?

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de PayU.

Riscurile asociate unei plati online sunt:

 • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Scala Assistance si PayU garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate PayU" si "Politica de confidentialitate Scala Assistance" pentru mai multe informatii despre subiect.

 

 • In cazul platilor prin card bancar, datele dumneavoastra (numar de card, data expirarii etc.) sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre PayU pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem: introducerea unui cod(parola) secret stiut numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure", cititi "Verified by Visa" si "SecureCode".

In mod continuu, pentru toti clientii nostri, cautam noi metode de plata, astfel incat acest pas sa fie comod si simplu. Daca aveti sugestii in acest sens, nu ezitati sa ne contactati!

ATENTIE!

Tariful peajului include T.V.A. si livrare gratuita prin e-mail! Nu se percep taxe suplimentare peajului!